Τι είναι το snd.gr

Το snd.gr είναι ένα πολύγλωσσο σύστημα αναζήτησης όλων των τύπων τουριστικών σκαφών που διατίθενται προς ναύλωση. Στο snd.gr είναι καταχωρημένα τα περισσότερα επαγγελματικά σκάφη στην Ελλάδα είτε πρόκειται για ιστιοφόρα, είτε motor yachts, ιδιωτών ή διαχειριστριών εταιριών. Επίσης παρέχει πληροφορίες για λιμάνια, λιμεναρχεία, καταστήματα με ναυτιλιακά είδη, καταδυτικά κέντρα, επισκευαστικές ευκολίες, skippers και άλλους επαγγελματίες του θαλάσσιου τουρισμού.

Στόχος του snd.gr είναι να παρέχει στον ενδιαφερόμενο ναυλωτή/ταξιδιώτη όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται, χρησιμοποιώντας με τον απλούστερο χειρισμό ενός προγράμματος αναζήτησης, που θα τον κατευθύνει στην γλώσσα του, εύκολα και γρήγορα, στην επιθυμητή επιλογή σκάφους (ιστιοφόρο, φουσκωτό, catamaran, motor yacht), το σημείο αναχώρησης, τον προορισμό και την επιθυμητή ημερομηνία αναχώρησής του.

Ως αποτέλεσμα της αναζήτησης εμφανίζονται όλα τα σκάφη/δραστηριότητες που πληρούν τις επιθυμητές προϋποθέσεις και περιέχονται στο πρόγραμμα, ως σύνολό αλλά και το καθένα ξεχωριστά με περισσότερες πληροφορίες όπως μέγεθος, μοντέλο, χωρητικότητα/ευκολίες ενδιαιτήσεως, παροχές και πολλά άλλα.

Με την επιλογή ενός ή περισσοτέρων σκαφών που ανταποκρίνονται στις επιθυμητές προδιαγραφές, παρέχεται η δυνατότητα συμπλήρωσης φόρμας ενδιαφέροντος, αντίστοιχης για κάθε σκάφος, η οποία αποστέλλετε κατευθείαν στον ιδιοκτήτη η την διαχειρίστρια εταιρία. Αυτοί με την σειρά τους έρχονται σε επαφή μαζί σας για την υποβολή οικονομικής προσφοράς.

Στο snd.gr δεν εμφανίζονται οι τιμές των ναυλώσεων παρά μόνο στις περιπτώσεις προσφορών τελευταίας στιγμής.

Το snd.gr ΔΕΝ αναμιγνύεται με οποιονδήποτε τρόπο στην οικονομική συναλλαγή, ούτε χρεώνει οποιαδήποτε προμήθεια επί του ναύλου στον διαχειριστή του σκάφους/δραστηριότητας ή στον ενδιαφερόμενο ναυλωτή.

Οι πληροφορίες των σκαφών, έχουν ελεγχθεί στο μέτρο του δυνατού, από το snd.gr, αλλά την τελική ευθύνη για την εγκυρότητά τους, έχουν οι συνεργάτες μας.